tiistai 30. huhtikuuta 2013

My bookshelf vol.1

Tuossa pari viikkoa sitten otin kuvia kaikista kirjoistani ja laittelin niitä Facebookiin ja päätin nyt kirjoittaa niistä tännekkin.... joskin monessa osassa. 
Tämä oli ensimmäinen ja viimeinen kerta kun otan jostai suuresta määrästä esineitä kuvia, selkäni revähti ja se on edelleen niin kipeä etten pysty kumartumaan. lol.

Tässä ensimmäisessä osassa esittelen kaikki "muut" kirjat, toisinsanoen kaikki "rumat" joten myöhemmät postaukset ovat kauniita kirjoja täynnä. :D 

Saksa-Suomi sanakirja 20-luvulta on kirppislöytö ja Suomi-Japani-Suomi sanakirjan olen saanut Isovanhemmiltani joskus ala-ylä-asteella.
 Maailman ihanimmat leivokset kirjan sain Mummultani ja siinä on eri maiden kakkuja ja herkkuja.
Keittotaito - koteja ja kouluja varten on 50-luvulta ja senkin olen saanut Mummoltani, kirjassa on kaikkea mahdollista eläimen nylkemisestä klimppisoppaan.
Suklaa kirjan olen ostanut joskus alennusmyynnistä ja sen olen aikonut viedä kirppikselle myyntiin.
 Jokamiehen joogaa on Äidin vanha kirja jonka olen vain kirjahyllystä vienyt ja se on omaani jäänyt. Haha. Kirja on 70-luvulta peräisin.
 Säästyneet koulukirjat, Ammattina vaate ja kauluksien kaavoituksia ovat vaatetusalan kirjoja ja ruokaa ja puhtautta talouskoulun.
 Naisen kirja on Mummuni vanha 50-luvulta ja Kodin neuvonantaja on hänen Äitinsä vanha vuodelta 1905.
Suomen kuvalehti 1927 1&2 on kirpparilta ostettu kuten myös Käytöksen kultainen kirja.
 The Stooges kirjan ostin pari vuotta sitten bongattuani sen ensin Kampin jossain kirjakaupassa ja kotona netistä oli pakko etsiä ja tilata tuo koska Ron Asheton. <3
McNeilin ja McCainin Please Kill Me - Punkin sensuroimaton esihistorian olen saanut ylä-asteella Äidiltä kuten myös vieressä olevan Deborah Spungenin Nancyn.
Jim Carrolin Koripallopäiväkirjat oli ylä-asteella synttärilahja Isovanhemmilta, ja Pappani silloin totesikin että ENÄÄ IKINÄ eivät osta minulle kirjaa... Kuulemma kaupan myyjä oli katsonut heitä pitkään ja sitten he kotona sitä lukivat eivätkä pitäneet.... Haha, luin sen juuri pari vuotta sitten uusiksi ja huhhuh mitä tekstiä, en kyllä olisi antanut ylä-aste ikäisen sitä lukea. XD
Everett Truen Ramonesin tarina on joululahja Isovanhemmilta jotka eivät KOSKAAN enää osta minulle kirjoja, sain sen ollessani vaatetusalalla.
Ari Väntäsen Hanoi Rocks - All those wasted years kirjan ostin sen ilmestyttyä ja sain siihen vielä Michael Monroen nimmarinkin samassa kun hän oli jakamassa nimikirjoituksia Turun Wiklundilla, pääsimpä jopa hänen kanssaan samaan kuvaankin ja hän kehui Ramones laukkuani.
 Gail Carson Levinen Lumottu taikasauva lähti viimevuonna kirjakaupasta mukaan ja Paul Roinen satuja on Äitini vanha kirja 50-luvulta. Jos on mahdollisuus ostaa tuo satuja kirja niin suosittelen ostamaan! Upeita kuvia ja sadutkin ovat ihania, itse rakastin Fenix-linnusta kertovaa satua pienenä ja olen aina pitänyt kirjassa olevista kuvista, ne on aivan uskomattoman upeita.

2 kommenttia:

  1. Sulla on oma kirjasto aarteita täyttä.Se on kiva juttu.Kirjat kuuluvat minusta kotiin.:)ihmettelen joskus miksei enää kauheasti kodeissa ole kirjahyllyjä.Minusta se tuo kodikkuutta.

    Hyvää vappua♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan niitä aarteita jonkinverran kirjahyllyyn kerääntynyt.^^

      Minunkin mielestäni kirjat tuovat kodikkuutta, mutta nykyajan ihmiset eivät vain lue kirjoja samalla tavalla kuin entisajalla koska on telkkarit sun muut elektroniset laitteet nykyään.^^

      Hyvää vappua myös sinulle! <3

      Poista