sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

My bookshelf vol.8

Kata pyysi minua näyttämään missä säilytän kirjojani joten tässä postauksessa esittelen kirjahyllyni.

Kaikki hyllyt on Ikeasta ostettuja. 
Näissä kahdessa pitkässä hyllyssä säilytän fantasia ja klassikkokirjoja.
Hyllyn päällä on Taru Sormusten Herrasta boksit. :D
 Koristelautaset olen Lontoosta ostanut, pinkki on Buckinghamin palatsin lahjakaupasta ja sininen on Sherlock Holmes museosta.
 Klonkku patsas on tullut Taru Sormusten Herrasta Kaksi Tornia boksissa ja se "vartioi" Tolkienin teoksia.
 Kolmas hyllyni on varattu historian kirjoille, nykyaikaisille historiallisille romaaneille sekä musiikkikirjoille. Ylemmässä hyllyssä on DVD kokoelmani ja keskimmäisessä on pari kirjaa ja DVD:itä. Hyllyn päällä säilytän monitoimilaitetta, Inkun kuvaa, Heathrowilta ostettua corgi pehmolelua ja läjää kirjoja.
 Hyllyn yläpuolelle olen laittanut Pappalta saadun 40-luvun Saksalaisen Euroopan kartan ja sen vierelle Boucherin maalauksia ja yläpuolelle vasemmalta alkaen kuvat: Ludvig XIV, Orleansin herttua Philippe, kardinaali Richelieu, Napoleon Bonaparte, Louis Napoleon (Bonaparten veljenpoika), Cesare Borgia ja Saksan viimeinen keisari Wilhelm II.
Seinälle on myös päätynyt Helsingin Kaapelitehtaan valokuvanäyttelystä ostetut postikortit 1900-luvun alun Suomalaisista näyttelijättäristä.
Corgi pehmoleluni. <3 Rakastan corgeja, olihan Inkkukin corgi, mainiompia koiria saa etsiä. :D
Tässä säilytän muistikirjojani ja päiväkirjojani, Harry Potter ja Keskimaa tietokirjoja.
Sekä pinkkejä kuulokkeitani....
Viimeinen kirjahyllyni on täynnä isoja kirjoja ja toimii myös tietokone pöytänäni (joka on btw surkea tietokonepöytä kun ei saa jalkoja suoraksi. XD Sen lisäksi pieni töytäisy ja hylly on jossain ihan muualla kuin paikallaan :D).
 Ensimmäisellä hyllyllä pidän Äidiltä pelastettua pähkinänsurvontakuppia jossa säilytän kyniä ja saksia.

2 kommenttia:

  1. Wow! My bookshelves are like half yours, but I have many books on tables because there's no place for them! >.< I can't wait to have my own house and the biggest library so I don't have these problems.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaaww^^ Well I had like half more books last year, have been selling them away so my bookshelfs are actually quite empty in those pictures. :D
      You should put shelfs on your walls then you have more bookshelfs!^^

      Poista